maandag 18 juli 2011

Grand Canyon day...

Howdy Ya'll,

Verschrikkelijk ! We staan elke dag vroeger en vroeger op...
Vandaag geen geschiedenisles maar een uiteenzetting over geologie die ons 2.000.000 jaar achteruit brengt. Wie heeft gezegd dat de Amerikaanse geschiedenis maar 500 jaar oud is ?
Instappen op de bus om 7 uur met bestemming Sedona. Na een korte "kaktus" pauze nemen we opnieuw de richting van deze stad voor "oude rijken". De rode gekleurde bergen zorgen voor een uitzonderlijk spektakel. Het zijn landschappen zoals in de films van John Wayne (zullen jullie vertellen wie John Wayne is ?). Middagmaal in een restaurant type "fifties". Onze begeleiders zijn niet meer te houden... Zij "dateren" van deze periode en zoeken tussen de talrijke foto's van acteurs, die aan de muren hangen, deze van Fred Astair, Humphrey Bogart, Farah Fawcett, en andere befaamde onbekenden (hebben jullie die namen al gehoord ?).
Na onze lekkere burger frieten cola en "sugus appelsiensmaak" ijs, vertrekken we eindelijk naar de Grand Canyon... Enkele hebben hun twee voeten niet meer op aarde (geen erg... alleen omdat ze een helikopter- of vliegtuigvlucht geboekt hebben boven de canyon).
Wouaw ! Wat een een indruk, wat een spektakel ! De foto's zullen het beter kunnen uitleggen dan mezelf.
That's it voor vandaag, tot morgen.

Harry Zona


















2 opmerkingen:

  1. na zo een fantastische uitstap al dan niet met de voeten op de grond gebleven zullen jullie vast nood hebben aan platte rust en een ontspannend voetbadje...de foto's spreken voor zich, dit moet je gezien hebben eigen ogen. Incroyable mais vrais zouden onze francofone Belgen zeggen.
    Enjoy the trip
    greetz
    marnatje from Belgium

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de "gewone" Spaanse vakantiegangers zijn blij dat ze de Amerikaanse avonturen van hun zonen Kevin en Sasha kunnen volgen via deze blog!
    HAVE A LOT OF FUN IN THE USA !!!

    Nancy en Mia

    BeantwoordenVerwijderen